Polis ekipleri depremzede çocuklara sinema filmi izledi

Kastamonu’da polis ekipleri, düzenlenen etkinlikte depremzede çocuklarla sinema etkinliğinde bir araya geldi....

Haber albümü için resme tıklayın

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, birçok aile Kastamonu’ya geldi. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Kastamonu’da eğitime başlayan 100 çocuk için sinema etkinliği düzenledi.

Depremzede çocuklar ile birlikte sinema filmi izleyen polis ekipleri, filmin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

03 Mar 2023 - 09:40 Kastamonu- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Takvimi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Takvimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Takvimi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Takvimi değil haberi geçen ajanstır.